Algemeen

De wereld verandert en de arbeidsmarkt wordt steeds flexibeler. Enerzijds door de toenemende behoefte van werkgevers aan optimalisering van de inzet van personeel. Anderzijds door de wens tot individualisering en mobiliteit van werknemers.

TopFinancials bv speelt in op bovengenoemde ontwikkelingen door middel van inzet van interim professionals die bij ons in dienst zijn. Als interim professional van TopFinancials voer je verschillende projecten uit bij diverse gerenomeerde opdrachtgevers. Deze projecten passen bij je werk- en denkniveau en bij je gewenste ontwikkelingsrichting.

Je kunt je bij TopFinancials ontwikkelen van een medewerker accounting tot bijvoorbeeld financieel manager, kostprijs of AO/IC specialist, senior controller, projectleider AO, programma controller, treasurer, credit manager, business analist, projectmanager, programma manager, interim manager of welke andere richting dan ook binnen de vakgebieden op het snijvlak van Business, IT, Finance & Control. Uiteraard op een wijze die bij je past!

TopFinancials

=

in vaste dienst 

jezelf continu

ontwikkelen!
ContactInschrijvenW&S Vacatures & Interim Opdrachten